espelletenia-restaurant-8

LEKUKO JATETXE BAT

Ezpeleteniako jatetxeko lantaldeak janari oparo, zaporetsu eta orekatua proposatzen dizue, osoki etxean egina. Urtaroen arabera, lekuko ekoizpenak lehenesten dituen menua atzemanen duzue.

Tokiko eremuan erroturik, pasioz egiten dugu aukeraketa, lekuko ekoizle eta lantegiez inguratuz.
Laborantza biologikoa, tokiko arrazetatik sortutako ekoizpenak eta ekoizle txikiak lehenesten ditugu, herriko egiazko sukaldaritza zaporetsua eskaintzeko.
Gure haragi guztia Euskal Herrikoa da, gure partaideak idiki eta ardikian Axuria kooperatiba, zerrikian « La maison Mayte » eta hegaztietan Aldabia dira.

Mahastizaintzaz maitemindurik, lekuko arno hautaketa bat proposatzen dizuegu, 15 bat kilometrotara den Irulegiko mahastietatik, eta baita, Donibane Garaziko Mr Machet-ren Aihenako sotoko eta arno biologiko eta biodinamikoen egile den Biba Ardoak Ipar eta Hego Euskal Herriko kooperatibatik datozen arnoek osatzen dutena.

Hautatzen ditugun produktuen jatorri eta kalitatearekiko dugun atxikimendua, laborantza iraunkorra babesteko modua ere bada, Euskal Herriko ibar eta ekoizpenak dinamizatu eta biziarazten dituena.

espelletenia-restaurant-6

Produits
Locaux

Grâce à nos partenaires et productrice-teurs, de la boisson au petit plat vous ressentirez la qualité de leur travail.

espelletenia-restaurant-10

Une table
de saison

Le respect de la saisonnalité est mettre mot de notre démarche aussi bien pour les produits maraichés que carnées.

espelletenia-restaurant-5

Simple
& Gourmand

Un jolie mélange entre plats traditionnels, cuisine du monde et nouveautés.

ASTEAN ZEHAR
-EGUERDITAKO
MENUA


ASTEARTETIK OSTIRALERA
16€KO FORMULA

ASTEBURUETAKO
ETA GAUETAKO
MENUA

OSTIRALETAN-LARUNBATETAN-IGANDETAN
GAUETAN
29€KO FORMULA

SARTZEAK

Iratiko amuarrain-cevichea bere etxeko mustardarekin

-

Gamartheko gazpatxoa Feta Xirikotarekin lagundua


 

PLATERAK

Landetako ahate-xerra txokolate-piper saltsa eta pureekin.


 

-

Sasoiko Koskera Legatza eta lurrunean eginiko lur sagarrak


 

DESERTAK

Mertxika eta bi txokolateko inspirazio goxoa

-

Helene udare ederra

-

Karamelu erredun krema


 

ORDUTEGIA

Igandea: Hetsia

Astelehenetik ostegunerat: 8:00-19:00

Ostirala - Ibiakoitza: 8:00 - 00:00

  • espelletenia-restaurant-7
  • espelletenia-jeremi
  • espelletenia-24
  • espelletenia-espace-culturel-20